Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla är vi så oändligt olika


Ventilen

Som en inbrottsling, en svart skugga.
Dyker hon in och sliter i alla trådar.
Trycker på knappen, de lyser rött!
Samvetets djävul har knackat på dörren.

Svårt att släppa
Svårt att vifta bort
Svårt att lägga ned
Svårt att ignorera

Känner hur hjärnan kokar,
hur hjärtat pulsera,
hur kroppen börjar eskalera.
Allt är bara fel...

Glömmer aldrig ord som en gång sårade
Glömmer aldrig ord som väckte mitt vansinne
Glömmer aldrig ord som berörde mig djupt

Minns elände
Minns gräl
Minns hur osympatiskt
och oempatiskt allt kändes.


Drar djupa sucken



Tröstar med att säga " en vacker dag min vän.... En vacker dag"




Fri vers av Primulan
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-11 13:24



Bookmark and Share


  Blåbärskaj
En mulen dag kanske :)
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan