Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Härliga minnen från sommaren 2008.


Vilken stad

Måsarna flyger över staden
över våran stad
organiserar sig på rader
dem rör sig som på promenad

Dem bryr sig inte längre
som dem gjorde då
deras arma skri blir trängre
i takt med att min hy blir mer och mer grå

Lika lite bryr jag mig om lycka
som måsarna om etikett
jag är ju gammal nu, det må man tycka
några rynkor har jag dock aldrig sett




Bunden vers (Rim) av cypher
Läst 200 gånger
Publicerad 2013-02-11 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cypher