Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångor

Jag luktar som du.
Dina kroppsvätskor på min hud.
Stirrar på duschen.
Den gör sig redo för att rena mig.
JAG HATAR DEN!
Det enda jag har kvar av dig, kommer den ta ifrån mig.




Fri vers (Fri form) av Sofi Lou
Läst 523 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-12 16:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
äckeldusch!

väl framfört
2013-02-16

    jaybird
I vått och torrt
tills duschen
skiljer oss.

Äkta kropp
på dina känslor.
Själ i dina ord.

All lycka.
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Sofi Lou
Sofi Lou