Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVSTÅNDET ÖKAR

 

avståndet ökar

dåtiden står stilla

nutiden rör sig

samtiden gör illa

säkrast är hemma

där kan inget störa

allting ska stämma

ingenting förföra

 

vidgar distansen

årtalen som hopas

tiden som krymper

hindren som ska slopas

missunsamheten

tillhör alla bittra

i evigheten

ser jag friden glittra

 

det ska komma andra tider

sanna mina ord

de ska komma vad det lider

över denna jord

 

LARZ GUSTAFSSON     12/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2013-02-12 17:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja,det kommer andra tider,kanske snart nog.
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP