Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggorna från livets eld

 

 

Utanför levande elden av det tidlösa här

dansar endast skuggorna av det som är




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-13 21:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt
tydligt
uppenbart
2013-02-24

  Lena Själsöga Keijser
ja
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP