Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa ur tiden

Vi har dansat oss ur tiden

du och jag om natten

och utan boning står min själ

då inga luftslott finns att tillgå

i elfte timmen faller vi

tillåts enfaldigt förföras

av skuggor i mänsklig skrud

vi har dansat oss ur tiden

ty spökfötter med lätthet tassa

över golv som skälver




Fri vers (Fri form) av Elaine Hildenborg
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-14 08:37



Bookmark and Share


  Alexander Ericson
Jag gillar språket, så tidlöst. Jag relaterar verkligen till rotlösheten vid saknaden av luftslott. Mycket vackert skrivet och uttryckt!
2018-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Elaine Hildenborg
Elaine Hildenborg