Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iris

Tänk om man kunde födas till henne.

Hon som ser allt
Hon som kan allt
Hon som läst allt

Jag tröstar mig med att
jag får se henne varje dag.

Universums vackraste skapelse.

Som varje vacker skapelse ser med.




Fri vers av Noel
Läst 268 gånger
Publicerad 2004-08-12 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noel