Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tanke på vad som skett med vår värld under det sista året bara.


Armageddon

Vad i helvete

Är världen på väg

Att begå självmord




Bunden vers (Haiku) av Noel
Läst 631 gånger
Publicerad 2005-09-02 10:48



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
tankeväckande, men jag skulle nog vilja påstå att det är mäniskan som är mördaren
2005-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Noel