Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma och Pappa Var Kär i Varann

En gång mamma och pappa
var kära i varann
en sann kärlek som var mer än just grann
dom älskade som bara äkta människor kan
dagarna och åren bara rann
tyvärr gick allt inte enligt deras plan
mamma blev ankan och pappa blev spöke
ibland är livet fett
ibland är livet tunnt
man skapar den kärlek man kan
i den givna tiden och rummet




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-14 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP