Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek, mer kärlek, trygghet, frid...


Kärlek, mer kärlek, trygghet, frid, harmoni, nödvändiga krig, fred, förlåtelse, försoning, rättvisa, jämlikhet, sund galenskap, inspiration, glädje, hopp, förtröstan, sanning, intelligens, kurage, kreativitet, intuition, självförtroende, empati, generositet, vrede, sorg, hat, kåthet, + varma kramar överallt, uppfriskande uppror, solidaritet, sport- idrotts- motionsglädje, bra TV, IT och radio, sköna naturupplevelser, god musik och överhuvudtaget kultur, god och hyfsat nyttig mat, konstruktiva samtal och debatter, utmärkt erotik, härligt vänskapande, förståelse på djupet, lek, pånyttfödelser, mirakler, jubel, flow och mera mera GUD! JA TACK!!!

(har jag glömt något...?)




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-14 21:41



Bookmark and Share


  Magica VIP
Din text väcker tankar. Jag tror att det enda som behövs som grund är insikt om hur saker ligger till. Det kan vara på olika sätt såväl i samhället som hos sig själv.
2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP