Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tror inte, jag vet...


med hjärtat

Jag har försökt att kalla på dig
Misslyckats
Misslyckats igen

 

Gett upp
Kommit på bättre tankar

 

Försökt igen!

 

Kan nog inte det här
med att tala...

 

tala med...

andar

 

 

© 2013 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-14 20:40



Bookmark and Share


  agneta pichler
din text..

är något jag förstår
tysta ord..
för döva öron..


2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl