Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=Q2eynNh5xHM


PLASMATIKER

 

jag är en diktator
och plasmatiker
många kallar mig för
en fanatiker
spränger ingenting
kör ingen motorsåg
men är kompromisslös
i min monolog

"nytt hopp för de vrickade"
är min paroll
sänder in en kulblixt
i din fjärrkontroll
bössan som jag har
är av ett annat slag
jag har faktiskt kallat den
för "slang för drag"


anti ett föråldrat
etablissemang
anti alla mossbelupna
sammanhang
surfa på kaskaden
av neon och svett
detta är en slägga
mot ditt tv-set


LARZ GUSTAFSSON 15/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-15 05:08



Bookmark and Share


  objekt3
Bump
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP