Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag log mot ditt hjärta

Jag låg med örat mot ditt hjärta

Det är så vansinnigt vackert där inne

Större än någon annan rymd

log

låg

log

tog ett djupt andetag

mot hela världen

blundade

bara så

bara så

bara så




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-02-22 11:18



Bookmark and Share


  Georg Möller
ler

ler

ler
2014-01-27

    ej medlem längre
Så nära livet!!!! Väldig fin
2013-02-26

  Nils Teodor VIP
Kärleksvacker
2013-02-22

  Ole Sunnerfjell
Fint uttryck för frid med rymd för kärlekens glöd och lugn
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP