Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PETROLÖS

hon är petrolös

häller bensin på min brand

den är skoningslös

hetare än saharas sand

lilla petrolös

flamman jag aldrig blir kvitt

dubiös, skabrös

maran som kräver sin ritt

 

 

 

lusta är ditt namn

fackla bland halmstrån och hö

farlig är din famn

den som har bränt sig ska dö

du är diktatur

tonen är totalitär

ta sig ur din bur

kräver kolossal karaktär

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     17/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-17 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP