Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödmjuk värme

 

 Vackra droppar av visdom

fyller hjärtat med kärlek

Ödmjuk värme sprider glädje

som en eld i mörker

Skuggor flyr ljusets öppna famn

Tillit vilar i livets kärleksfulla hamn

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-17 12:29



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tillitsskönhet
2013-02-25

    ej medlem längre
Som en stor varm livsvisdom att följa och leva efter.
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP