Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De gånger jag får träffa den jag älskar vill jag att tiden skall förevigt stanna


Tillsammans

Dyrbara tid
Förevigt stanna hos oss

Dyrbara tid
Läk våra sår tillsammans

Dyrbara tid
Sammanlänka oss, vi tillsammans

Vill stanna tiden

Vill stanna den då jag njuter
Njuter av att du är vid min sida
Av att du andas
Av att du finns nära
vid min sida

Väntar på den dyrbaraste tiden av dem alla

Tiden då du och jag föralltid kan vara tillsammans



Du och jag

TILLSAMMANS




Fri vers av Primulan
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-18 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan