Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ute

än är jag inte tillbaka
i gamla spår

blir alltid så orolig
när jag närmar mig
min gamla farstutrappa

jag måste ju inte
gå in

-

jag har kommit längre än så
jag behöver inte mina gamla
trygghets vallar 
något mer

jag är stark nog
jag kommer klarar mig nu

denna gång blir annorlunda

 

© 2013 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-18 08:47



Bookmark and Share


  agneta pichler

..jag tror på dig..
du klarar de. :)
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl