Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetens tidlösa viskning

 

 

I stillhetens underbara viskning

öppnar sig hjärtats gränslösa rymd 

likt en utslagen obeskrivbar blomma

där evighetens tidlösa doft

 kärleksfullt sjunger

i  det magiska ögonblicket som

bara

är

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-18 09:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar poesi!
2013-02-19

  ResenärGenomLivet VIP
Rofyllt och mycket vackert...
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP