Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän regn

Min vän regn


Jag kom till som ett frö
I hopp om att en dag få känna solens värme

Men under mitt liv såg jag bara moln
Alltid blöt av regndropparna som vilade på mig


Jag hann blomma ut och tappa alla mina blad utom ett när solen äntligen tittade fram
Men i solens värme slog det mig: att jag saknade mitt regn




Fri vers av Amido
Läst 155 gånger
Publicerad 2013-02-18 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amido