Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att jobba med barn/ungdomar är en lyx, dock när de far eller mår dåligt är jobbet ett rent helvete... Denna tillägnas alla barn/ungdomar jag mött som mår/mått dåligt/farit illa till min far när han var ett barn, mina kusiner o alla som inte blivit sedda


När ingen ser eller hör mig

Jag vill inte var elak, jag vill inte vara dum, vill inte skrika eller kränka dig
men när ingen ser eller hör mig, förstår hur jag mår
när ingen tröstar när JAG gråter
då tvingas jag härdas, mitt hjärta kapslas in i stål
mina tårar blir till små nålar SOM du kan sticka dig på
mina ord blir till besvärjelser min röst till ett avgrundsvrål
för när ingen hör eller ser mig och förstår att mitt inre har gått sönder
och jag finner ingen tro
då måste jag slåss och skrika för att känna sinnes ro.




Fri vers (Fri form) av Själenskrigare76
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-18 20:50



Bookmark and Share


  Undine
Känner igen mig...
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Själenskrigare76