Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderlekens bipolära.....

Har ni hört något om  vädret på  sistone ?
-ja ! den lär vara  på nederbörd " Bipolär"
med  alltför  hastiga  klimatförändringar,
man   kan   säga   att  den   leker  med   oss
väderbitna människor,men imorgon sägs
den bli lite  melankoliskt  balanserad i sin
introverta  och  extroverta  attityd  till sin
omgivning, vilket ju helt beror på det råd-
ande  klimatet   av  energi   som  råder  för
tillfället.
                                        -




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 434 gånger
Publicerad 2013-02-19 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP