Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(maxim)


BEROENDETS MATEMATIK

Ekonomiskt oberoende betyder i praktiken
att man är ekonomiskt beroende.

                                   *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 413 gånger
Publicerad 2013-02-19 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP