Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALSKSPELARE

 

när alla korten spelats ut

allt är förlorat, spelet slut

när du är barskrapad och pank

och du har tömt varenda tank

finns bara lögner att ta till

för du ska ha det som du vill

ja, kosta vad det kosta vill

april, april, din dumma sill

 

hur kamouflerar man all lort

i detta spel med märkta kort?

hur görs det onda legitimt

så att det framstår som sublimt?

i bibeln ser vi en reptil

och där beskrivs han som subtil

i avkomman finns samma gift

och samma usla, dunkla drift

 

 

LARZ GUSTAFSSON    19/2 2013

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-19 19:10



Bookmark and Share


  Nina.H
Girighetens gift..tänker jag mig..
bra skrivet med din vassa penna Larz!
2013-02-19

    ej medlem längre
Bra skrivet om eländet och ondskan som finns i världen
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP