Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur pass HJÄRNTVÄTTADE med JANTE är vi du och jag?

 

Hur pass HJÄRNTVÄTTADE med JANTE är vi du och jag? Är vi immuna mot denna FARSOT, hur mycket motståndskraft, (KÄRLEK och VREDE), äger vi? Ska vi börja STÄNGA NED oss själva och vår vackra vilda kraft, som så många andra? Ska vi förminska oss tills vi passar in i det här landet, CENSURERA våra sanna jag och LÅTA oss censureras av en livrädd omgivning? Ska vi börja ÄTA SKIT, som så många andra, tills MARDRÖMMARNA susar i våra blodomlopp och vi blir räddhågsna passiva  MEDIOKRA lydiga och duktiga konsumenter?          NEJ TACK, jag tycker vi gör som vi planerat: bosätter oss ENSLIGT LÅNGT UTE I SKOGEN tillsammans med våra underbara KATTER, och vi vägrar att delta i lögnen förställningen och svikandet. Undersköna och urstarka tillsammans, ska vi bli dom vi ÄR! Kompromissernas tid är förbi, och med våra texter målningar och musik ska vi hjälpa till att HÄVA sjukdomstillstånden i världen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-19 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP