Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dikter



Möt mig i mörkhet



Det här låten
fylld med viruset.
Som smör glider
i kroppen.
Lyssna på tystnadet min vän
Skit med låten,
de har kärlek glädje min vän
men inte vi.
Skriv en dikt om mig
och möt mig i mörkhet




Fri vers (Prosapoesi) av Mirveta
Läst 216 gånger
Publicerad 2013-02-21 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirveta
Mirveta