Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möttes

När du promenerade ,
ned för gatan där vi växte upp.


Medan förälskad blick såg jag dig,
på långt håll.




Du gjorde satt där började pirra av,
förälskelse i min kropp.



Och släppte lös alla
fjärilar av förälskelse.




Fri vers av Mirveta
Läst 256 gånger
Publicerad 2013-12-28 21:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härlig känsla!
2013-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Mirveta
Mirveta