Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ZAROBLJENICA

Kada se vjetrovi stišaju.

U svoju nevidljivu postelju-

Kad ruže mirise zatvore

U pupoljke meke.

Kad leptir krila skupi

U posljednji drhtaj.

Tada se za?uje no?

Duga ko ?ežnja djevoja?ka.

Tada se u koštac uhvate

Struje morske.

Tada zablista poj žene skitnice

U vremenu.

Tad vrisne tišina

Koja probudi sjenu

U tjemenu.

Bez tebe,poju ptice,

Ne bih ostala ni trena.

Kad iz sopstvene kože

Vrisne zarobljena žena




Fri vers av Mirveta
Läst 192 gånger
Publicerad 2013-02-21 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirveta
Mirveta