Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅREN KNACKAR

Rädsla.

Trygghets att träffa er.
Glädje att någon
vill vara med mig.

Första steg
lätt mig att vara glad.

Jag har er
vita vitsippor,
våren knackar.

Öppna dörren och stig på glädje
i min stila hamn.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mirveta
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-21 20:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack att vi fick stiga in hos dig och läsa det du skrivit
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Mirveta
Mirveta