Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min upplevelse av ögonlaseroperation och återhämtningen ifrån den.


LASEK

I svarta nattens mörka dimma vandrade jag längs en öde landsväg.
Dimman kortade min totala hosisont till blott tjugo meter.
Längs min vandring framträdde trädens knappa siluett ur omgivningens mörka vägg.
Till möts jag av ett ljus av trygghet från en byggnad.
Ett hem.
Ljuset bröts och suddades i luftfuktigheten.
Det blev starkare när jag närmade mig och det fortsatte växa i styrka även efter att jag stannat.
Ljuset bländade och brände mina ögon.
Än är dimman kvar innanför mina brända ögon.




Fri vers av Shadrakh Yehochanan
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-22 02:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadrakh Yehochanan
Shadrakh Yehochanan