Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår verklighet ?

Min verklighet behöver ej vara din.
Din verklighet behöver ej vara min.
Jag behöver inte projecera den på dig,
och ej heller du på mig.

Men är vi medvetna om detta fenomen
kan vi lära oss hantera det, TILLSAMMANS!







Fri vers (Fri form) av Primulan
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-22 12:58



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Bra tankar..
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan