Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

WORDS WORDS WORDS!!~ she almost screamed to her husband; THE GREAT POET.




I WANNA M A K E L O V E!!! NOW!!!!~ she whispered to him while she began to kiss him and take off his clothes...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2013-02-22 19:19



Bookmark and Share


  Magica VIP
..i övrigt förmedlar bilden ett budskap att man skall vara mager och knappt ha några former, inte konstigt att unga tjejer får problem när sådant här får spridas!
2013-02-26

  Magica VIP
Denna bild på en mycket ung tjej barbröstad och näst intill näck tycker jag är att objektisera kvinnan. Har det med denna sida att göra?

Din dikt: I WANNA M A K E L O V E!!! NOW!!!!~ she whispered to him while she began to kiss him and take off his clothes...

Anser inte att din dikt i övrigt har med denna bild att göra. Blir faktiskt rätt förbannad att ni män orkar fortsätta oobjektisera kvinnan på detta vis!
2013-02-26

  Johan Bergstjärna VIP
Smultronet

Jag tycker att poeter för ofta är för puritanska och skittråkiga.

Och så försöker jag väcka min sovande sexualitet...

Mer utmärkt sex i litteraturen! : )
2013-02-22

  smultronbergen VIP


Snygg tjej du!

mer plattbröstad än den förra!

Är det en poetisk övergång ?
:)
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP