Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du tänka dig

Kan inte tänka...

Tanken svindlar.

Studsar mellan
hjärnhalvornas avgrund
och ekar sakta bort.

(tanke paus)

En kortslutning
eller ett bestående
fenomen ?

Eller tänker jag
utan en tanke.

Nån tanke måste
funnits där.

Det hade jag inte
en tänkt på.




Fri vers av Noel
Läst 369 gånger
Publicerad 2004-08-12 13:17



Bookmark and Share


  Sara Hedgren
gillar den här...
2004-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Noel