Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(till min syster som är keramiker)


Dikt ur leran!

Mellan krus och yttre!
Se tryck!
Du såg kring!

Gälla sin sak

Ditom rus!
Se konsten!
Bakom pedalen!

Inse tak

Mer!
Allt inom ram!
Det där!

Osynligt rak

Snurrande fint!
För alla!
Lagom skevt!


/ H.C.B




Övriga genrer av H.C.B
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-23 21:37



Bookmark and Share


  mysing
underbar... att forma leran
efter sig själv, skevt eller inte..
outömlig på fri form :)

2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B