Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindens röst

Vindens röst


Jag hatar vindar som så lätt blåses bort
Vindar med information kring höstens doft
Nej detta blir ingen poesi med oväntat rim.

Jag vill ej så på nytt alltid igen.
Men tydligen för duktig!!


Livets ångest vandrar längs fälten
Bort och återger vindens ljud
Från sommarens gröna äng till höst
Vindens röst.

Stärker sig och spelar på trädens bröst!!

Ensamt liten i skog bland träd
där med stigars skuggor redan utmäd.

En gång till.
Sittanandes snack kring orolig själ
En trygghet att må litet till något bättre.

I morgon vill han hela sitt liv.
Hej, det räcker med lite bråk och kiv.

Vi kan dra till påskön.
Vi kan dra.

Och vi kommer dra, för jag betalar
din orättvisa. Ondska. Allt.


Fel av dem.



mentalt.




Fri vers av H.C.B
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-02 21:12



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
svidande och starkt med greppbart livsödes gång... sol till din stig!
2019-10-03

  Åse Tropp VIP
Realistiskt, brutalt!
2019-10-02
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B