Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenmoralens Vända Kvack ack


Rostiga hängen snurrar tunt runt
Landas planerat exakt där bågen
På djupet står vid en olurad givakt

Anden ut sjöng "mera mjöd"

Solglimmer mot bågens nakenpäls
Fladdrande kropp hissas mot vinds
Flätad tråd med dyrbart metallhäng

Anden gavs "bara bröd"

Ungarna dock obedelbara fotomodeller
Bågen mottog spö och en stor gren utav tallen
Moralen uppenbart dubbel

Anden ut gavs "mera upprörd"

Här stod amatörer med bambukorkars
Rödvita chansningar vid hela bryggerielitens
Begagnade håvar ack så beghåvat

Anden gavs "bara bröd"

Kvack ack, Kvack ack

Kvack










Trallala lala llaalall "kvacksallallaalva"








Min begagnade håv var inte
BEG.ÅVAD






Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-22 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B