Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöken

Med min diktning jag försökte omvända världen,
men kunde ej vända ett endaste litet blad.

Han försökte frälsa världen, men se vad som häder idag.
Lögn, svek och otrohet är vardagsmat idag.

En försökte erövra världen och det var inte bra.
Tusentals mäniskor dog varje dag.
Genom skorstenar som Treblinka och Auswitch de försvann en dag.

Trots alla försöken så finns hoppet kvar, att alla
människor enas och slutar slåss en dag.




Fri vers av Holyghost
Läst 118 gånger
Publicerad 2013-02-24 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Holyghost
Holyghost