Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridsamt

Gå ej med handen knuten i fickan.

Släpp ut din aggression från i går.

Gå ej med agg i ditt hjärta.

Släpp ut ditt hat som där bor.

Gå ej och lägg er som ovänner,
utan försonas om det går.

Gå ej ut och slå en ovän,
utan ta hand om honom som en bror.

Ta ej livet för givet, utan se
om ditt hus där du bor.

Se alla som vänner.

Låt dem vara som syster och bror.




Fri vers av Holyghost
Läst 243 gånger
Publicerad 2013-02-25 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Holyghost
Holyghost