Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänsla

 

 

I djupblå gränslöshet kysser himmel hav

Vindar viskar vår

Smältvatten flödar friskt

Värmen sjunger ljus

Vilda blommor öppnar upp

 sprakande av glädjens färger

Fåglar kvittrar fritt

Grönt tar över

vitt 

 

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-24 10:52



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Jag tycker om den...
2013-02-25

  Lena Själsöga Keijser
under bar vacker
2013-02-25

  Anoo Niskanen VIP
Underbar!
2013-02-25

    ej medlem längre
Du skapar sköna vårkänslor med dina vackra ord.
2013-02-24

  poetryGirl
härligt!
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP