Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets väg

Livets väg är lång och svår,
mycket värre än man tror.

Att födas hit till jorden av idag är
som att komma till helvetets kval.

Vi kämpar för livets behag,
lyx av allehanda slag.

När vi sista sucken drar,
sliter barnen i det som är kvar.

Finns då glädjen kvar?




Fri vers av Holyghost
Läst 140 gånger
Publicerad 2013-02-24 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Holyghost
Holyghost