Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en promenad idag med min rollator och ett tack till alla mina skrivarvänner som läser och kommenterar. Ni betyder mycket för mig.


VÅRGLAD

VÅRGLAD

Februarisolens värme
gör att våren börjar
kännas allt närmre

På en söndagspromenad
i underbart vårvinterljus
stannar jag till och hör talgoxens
sång som gör mig glad

Talgoxen sitter i äppelträdet
där man kan ana små nya knoppar
som efter ett tag spricker opp
och man får se en så härlig
ljusgrön nyans som sprids
ut över trädets nya blad

När jag återvänder hem
skriver jag ordet
VÅRGLAD
som nu står att
läsa på papperets
linjerade rad

130224




Fri vers av sajo
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-24 22:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Så härlogt att du kan komma ut i solen
det behövs den här tiden efter en lång
vinter
2013-02-25

    ej medlem längre
Så härligt att få läsa dina vårglada rader!

Kram, Ann
2013-02-24

    ej medlem längre
fint...!
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

sajo