Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont

Minnen jag aldrig haft
Ansikten jag aldrig mött
Tankar som aldrig varit mina
Känslor som sedan länge övergett mig

Jag ser en annan ligga i min säng
Hör andras röster tala till mig
Känner en annan kropp än min
En främlings doft möter mig i mina kläder

Jag ser mig själv i spegeln
En annan
Ser mig i ögonen







Fri vers (Fri form) av razbliuto
Läst 356 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-02-25 22:15



Bookmark and Share


  Maria T
Denna dikt gör ont
2013-03-01

  Nina.H
En gripande utomkroppslig skildring,
som berör starkt!

2013-02-26

  Nina.H
En gripande utomkroppslig skildring,
som berör starkt!

2013-02-26

  melancholia
herregud detta var mäktigt.
otroligt otroligt bra!
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

razbliuto