Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt

Flyktiga

Vaga

Transparenta

är dom idag, var dom igår och i förra veckan

Orden, Tankarna, Känslorna

Ta emot dem snälla du
samla dem i en burk
sätt på locket
skriv en etikett där det står
"Att återbörda till ägaren vid ett senare tillfälle"

Gör det snälla du för
orden

håller

att

för vinna

 

 




Fri vers av Trixie1
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-26 05:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trixie1

Senast publicerade
Tinnitustystnad
Flykt
* Se alla