Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUNIS DROTTNING

doft av hav och ursprung

blandades med sommarens

jag var inte purung

vi var inte överens

när jag ser på bilden

finner jag en värld i den

jag var sommarvilden

ingen man bland andra män

 

 

jag kunde skriva miltals

och det är väl det jag gör

jag borde tacka, jag har

massor här att tacka för

de blanka arken blir en

inbjudan, en utmaning

och änglamarken är ett

skuggspel och en föraning

 

 

 

junis drottning i sin

genomgröna dimension

själens brottning med en

efterhängsen attraktion

februari och det ljusnar

tämligen markant

snart gör hon entré

men ingenting blir likadant

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    26/3 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-26 08:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skaldat, dina ord
väcker längtan till våren
2013-02-27

  Stefan Albrektsson
Tillbakablickande och samtidigt skådande och längtande framåt. Ännu en gång: du är en rimsmed Larz!
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP