Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek.

Spelar det någon roll att jag är ung och sårad,

ensam och lämnad,

oerfaren och osäker,

när allt jag vill känna är kärlek?




Fri vers (Fri form) av LinneaMaria
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-26 16:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må du kärlek få känna
i överflöd
2013-02-26

    ej medlem längre
Stark,
modigt,


vuxet oXå
2013-02-26

    ej medlem längre
en evig fråga
fint
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

LinneaMaria
LinneaMaria