Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vad är det omedvetna? av Gunnar Hilén, inspirerade till kommentaren. 2013 02 27. En tvärgata helt nära intill station Slussen, som den såg ut på den gamla goda tiden, några år före ombyggnaden av Södermalmstorg.


Kritik på en text (2575) något litet om det undermedvetna




Det omedvetna är
förstås det du
inte är medveten

om. Att du
ändå är medveten
om att du

har ett sådant
ting, som kanske
eller kanske inte

är detsamma som
det undermedvetna. Det
undermedvetna känner man

också till att
man har. Det
vill säga att

någon eller några,
annan än du
själv har påstått

detta och du
har blott haft
att anamma denna

som möjliga sanning.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-07-10 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP