Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer.

Det brinner inom mig,
Min själ är satt i evig brand.

En brand fylld av hat.
Så iskall, men ändå så het.

Dina lögner svider.
Ditt svek bränner.

Aldrig mer ska du få nå mitt inre.

Aldrig mer ska dina lögner få tränga in.

Aldrig mer.




Övriga genrer av Linnea Nea
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-27 19:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra fångat.
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Linnea Nea
Linnea Nea