Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klipp dig

när ska jag sluta gå
i takt till hennes namn
och sjunga hennes ord i varje andning
kan hon inte klippa sig
jag trasslar in mig
i håret som blivit långt
sen jag tog i det sist
och hur ska jag klara huvudvärken
utan vadderande tankar
på hennes mjuka händer
som nog aldrig riktigt var mina




Fri vers av fiskenihavet
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-27 21:40



Bookmark and Share


  Beyond Eternity
Bokmärker denna också! :-)
2013-04-26

  Madelene Edlund
Fin rytm. Ler när jag läser. Ledigt, lätt och enkelt skrivet. Bra.
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

fiskenihavet