Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förringade ordspråk 17

Genvägar är oftast genvägar




Fri vers av Knickedick
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-05 18:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
för så vitt de icke är scenvägar
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick