Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats sång

 

 

Evighetens tidlösa sång av kärlek

brinner levande i allt som

är

I hjärtat sjunger dessa lågor

 sköljer gränslöst oceanens vackra vågor

 

 

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-28 16:01



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Mitt hjärta ljublar..
Du är kärlek liv
evigheten
2013-07-01

  Siggesdotter
Hjärtats sång - i ALLT som är - stort och ofattbart, men sant!
2013-03-18

  Lena Själsöga Keijser
så vackra bilder stiger
ur dröm
in i sannhets

är
2013-03-04

  Irene Åberg
Bästa.Nils LJUVLIGT*PASSIONERAT*
I Ditt Hjärta Du Bär Kärlekens Röst
Kram Irene Åberg
2013-03-01

    ej medlem längre
Dina ord är som vackra pärlor.
2013-02-28

  Ninananonia VIP
Vackert
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP