Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amen

För årtusendens heliga rytm, har legender fyllt vår tro med visdom och rädsla.
Av Gudar som spelar, och änglar som sjunger. Och demoner som smyger.
Det som var vitt blir svart, och det blå blir rött, och Guds bilder blir enkelt till ondskan själv.
Ljuva ängel spelar sin musik, förblindad och döv av vacker musik, blir vägen till himmelen hoppet till döden.
Vitt klädd heliga helgon, du blöder från dina ögon och brinner från ditt leende. Du är inte ljuset vid slutet, du är elden vid början...




Fri vers av Albhin
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-01 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albhin